اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین

نامه آیت الله روحانی به سازمان ملل


کد خبر: ۵۲۹۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۰:۰۶
 
 

نامه آیت الله روحانی به دبیر کل سازمان ملل و اتحادیه عرب در خصوص کشتار شیعیان

به دنبال افزایش کشتار و نقض گسترده حقوق اولیه شیعیان در بعضی از کشورهای اسلامی به ویژه سوریه و پاکستان، آیت الله سید محمد صادق روحانی در نامه شدیداللحنی خطاب به دبیرکل سازمان ملل و اتحادیه عرب و دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی، به آنها هشدار دادند
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز :

به گزارش «شیعه نیوز» به دنبال افزایش کشتار و نقض گسترده حقوق اولیه شیعیان در بعضی از کشورهای اسلامی به ویژه سوریه و پاکستان، آیت الله سید محمد صادق روحانی در نامه شدیداللحنی خطاب به دبیرکل سازمان ملل و اتحادیه عرب و دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی، به آنها هشدار دادند که بیش از این درقبال وظایفی که در برابر شیعیان دارند، کوتاهی ننمایند.

متن  نامه معظم له به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم
 

سلام بر ارواح شهدای بی گناه عراق، بحرین، سوریه و پاکستان . سلام بر مجاهدانی که در راه دفاع از اماکن مقدسه به وِیژه حرم حضرت زینب (سلام الله علیها) به شهادت رسیده اند.

جناب دبیر کل سازمان ملل متحد: آقای بان کی مون
جناب دبیر کل اتحادیه عرب: آقای نبیل العربی
جناب دبیر کل سازمان کنفرانس اسلامی: آقای اکمال الدین احسان اغلو

سلام علیکم؛
با نهایت تأسف و تألم، همه روزه خبرهایی در رابطه با وقوع کشتار و جنایات بی رحمانه بر ضد شیعیان در بعضی از کشورهای اسلامی، به گوش می‌رسد؛ از عراق تا بحرین و از پاکستان تا سوریه‌ی غرق در خون. از قتل افراد بی‌گناه، زنان، کودکان و پیران گرفته تا هتک حرمت‌ها، شکنجه‌های وحشیانه بی گناهان، اقدامات غیر انسانی حتی در حق اجساد و همچنین انفجارهای سازمان ‌یافته و خونبار، ویرانی اماکن مقدس از جمله مشاهد مشرفه و مساجد و حسینیه‌ها، و ... ؛ فجایعی که قلب هر انسان آزاده ای را به درد می آورد.

امیدوار بودیم که عملکرد شما را در راه متوقف نمودن کشتار بی رحمانه مردم بی گناه، و در راه حفظ جان و ناموس مردم، شاهد باشیم، اما امیدهای ما در آستانه نا امیدی و بر باد رفتن است. ما ـ به جهت مسئولیت دینی ـ به شما و به تمام رهبران دولت‌هایی که از این تروریست ها حمایت می‌کنند و با تحریکات مذهبی در کشورهای مذکور، پشت پرده این حملات شنیع تروریستی می باشند، هشدار می‌دهیم که ادامه این روند همه چیز را ویران و گریبان حکام و حامیان ظالم تروریست ها را نیز خواهد گرفت.

در اینجا لازم است اشاره کنم که ده‌ ها نامه از سوی گروه های سیاسی و تشکل های مردمی کشورهای اسلامی خصوصا از سوریه و پاکستان به دست ما رسیده است که همه آنها خواهان اذن برای اقدامات مسلحانه بر علیه تروریست ها و حامیان آن ها هستند. اما دغدغه و وظیفه ما برای حفظ وحدت مسلمانان و جانشان، ما را از صدور چنین اجازه‌ای باز می‌دارد. با این حال، این حقیقت نباید از اذهان پوشیده بماند که اگر وضع به همین منوال پیش برود و علی الخصوص در سوریه اگر به حرم حضرت زینب و حضرت رقیه (سلام الله علیهما) آسیبی برسد دیگر زمام به دست مرجعیت نخواهد بود، که صبر را اندازه‌ای و تحمل را حدی است. آنگاه که این وضعیت برای مؤمنین به حد انفجار برسد و احساسات مذهبی و انقلابی‌شان لبریز شود، امور از کنترل مرجعیت دینی خارج خواهد شد و آنگاه هیچ راه گریزی نیست.

از اینجا شما ـ و نیز همه سازمان‌های بین المللی ـ را به اتخاذ موضعی قاطع در قبال این جرایم شنیع، و تلاش مضاعف در جهت توقف سریع جنایات در حق شیعیان و ممانعت از گسترش جریان های تروریستی فرا می‌خوانیم. از خداوند متعال توفیقتان را در انجام وظیفه‌ ای که در قبال جهان اسلام به طور عام، و شیعیان مستضعف به طور خاص بر عهده دارید، مسئلت داریم.

محمد صادق حسینی روحانی
 
قم المقدسه، جمعه 18 ربیع الثانی 1434  هـ ق.
 

منبع:شیعه نیوز



:: موضوعات مرتبط: مطالب و مباحث دینی و مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: نامه آیت الله روحانی به سازمان ملل,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : سه شنبه 6 فروردين 1392
زمان : 11:41
عده چیست؟


از کتاب ترجمه و شرح تبصرة المتعلمين فى أحكام الدين جلد دوم علامه حلّى‏ (قدس سره‏) مترجم: ابو الحسن بن محمد شعرانى‏ - ۱۰ -:

عده آن مدتى است كه زن پس از جدائى از شوهر خويش بايد درنگ كند و شوهر ديگر نكند تا آن مدت بسر آيد. گاهى سبب جدائى طلاق است و گاه مردن شوهر و گاه علل ديگر موجب‏ جدائى مى‏شود.

عده طلاق بر سه زن واجب نيست: زنى كه كمتر از نه سال تمام دارد و زنى كه از سن حيض گذشته و زنى كه شوهر با او نزديكى نكرده است.


نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : سه شنبه 6 فروردين 1392
زمان : 10:13
شانی از شئون قرآن کریم


لَوْ أَنزَلْنَا هَذَا الْقُرْآنَ عَلَى جَبَلٍ لَّرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُّتَصَدِّعًا مِّنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ ﴿ حشر آیه 21﴾

اگر اين قرآن را بر كوهى فرومى‏فرستاديم يقينا آن [كوه] را از بيم خدا فروتن [و] از هم ‏پاشيده مى‏ديدى و اين مثلها را براى مردم مى‏زنيم باشد كه آنان بينديشند

 


نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : سه شنبه 6 فروردين 1392
زمان : 10:12
کرامتی از ثامن الحجج علیه السلام


ريان بن صلت گفت : وقتى خواستم به عراق بروم ، تصميم گرفتم به خدمت حضرت رضا عليه السلام رفته ، با او وداع كنم و پيراهنى هم از او بگيرم تا داخل كفنم گذارم و درهمى چند هم براى خريد انگشترى از براى دخترانم از او بخواهم .

وقتى خدمت آن حضرت رسيدم ، در هنگام وداع چنان اشك جارى كشت و افسرده خاطر شدم كه تقاضاهاى خود را از ياد بردم .

زمان خارج شدن ، امام عليه السلام مرا نزد خود خواند. فرمود: ريان ! مى خواهى پيراهنم را به تو دهم تا هر زمان كه از دنيا رفتى ، آن را در كفنت گذارند؟

مى خواهى درهمى چند از من بگيرى تا از براى دخترانت انگشتر بخرى ؟

عرض كردم : آقاى من ! قبل از شرفيابى ، چنين تصميمى داشتم كه اينها را از شما در خواست كنم ؛ ولى فكر فراق و دورى از شما چنان مرا تحت تاءثير قرار داد كه اينها را زا ياد بردم .

يك طرف پشتى را - كه بر آن تكيه كرده بود - كنار زد و پيراهنى برگرفت و به من داد.

و فرش نماز را بلند كرده ، مقدارى درهم برداشته در اختيارم گذاشت ؛ وقتى درهمها را شمردم سى درهم بود.( 139)

139:بحار ج 49، ص 35.

منبع آنلاین:53 داستان از کرامات حضرت رضا علیه السلام تالیف موسی خسروی



:: موضوعات مرتبط: مطالب و مباحث دینی و مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: کرامتی از امام رضا علیه السلام,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : سه شنبه 6 فروردين 1392
زمان : 10:7
صبر و قضا


 امیرالمومنین (ع):

اگر صبر داشته باشی قضای الهی بر تو می گذرد در حالی که تو ستایش می شوی
و اگر بی تابی کنی باز هم قضای الهی برتو می گذرد در حالی که تو نکوهش می شوی



:: برچسب‌ها: حدیث علوی,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : دو شنبه 5 فروردين 1392
زمان : 12:4
اساس کارها


 قیلَ لِلصّادقِ (علیه السلام) : عَلی ماذا بَنَیتَ أَمرَك؟

فَقالَ: عَلی أَربَعَة أَشیاءَ: عَلِمَتُ أَنَّ عَمَلی لا یعمَلُهُ غَیری فَاجتَهَدتُ، وَ عَلِمتُ أَنَّ اللهَ عَزَّوَجَلَّ مُطَّلِعٌ فَاستَحییتُ، وَ عَلِمتُ أَنَّ رِزقِی لا یأكلُهُ غَیری فَاطمَأنَنتُ، وَ عَلِمتُ أَنَّ آخِرَ أَمری المَوتُ فَاستَعدَدتُ
به امام صادق (علیه السلام) گفتند: كارهای خود را بر چه اساسی استوار ساخته‌اید؟
فرمودند: بر چهار بنیان:
اول: دانستم كه كار مرا غیر از من كسی انجام نمی‌دهد، پس خود در به جا آوردن آن كوشیدم.
دوم: دانستم كه خداوند بر حال (ظاهر و باطن) من آگاه است، پس حیا كردم.
سوم: دانستم كه روزی مرا دیگری نخواهد خورد، پس آرام گرفتم.
چهارم: دانستم كه پایان كار من مرگ است، پس برای آن مهیاشدم.
بحارالانوار، ج 78، ص 228، ح 100



:: موضوعات مرتبط: مطالب و مباحث دینی و مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: حدیث امام صادق علیه السلام,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : دو شنبه 5 فروردين 1392
زمان : 11:59
نشانه های مومنین،راهنمایی طفل 4 ماهه،وضو


نشانه های مومنین

مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاء بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُم مَّغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا ﴿29فتح﴾

محمد [ص] پيامبر خداست و كسانى كه با اويند بر كافران سختگير [و] با همديگر مهربانند آنان را در ركوع و سجود مى‏بينى فضل و خشنودى خدا را خواستارند علامت [مشخصه] آنان بر اثر سجود در چهره‏هايشان است اين صفت ايشان است در تورات و مثل آنها در انجيل چون كشته‏اى است كه جوانه خود برآورد و آن را مايه دهد تا ستبر شود و بر ساقه‏هاى خود بايستد و دهقانان را به شگفت آورد تا از [انبوهى] آنان [خدا] كافران را به خشم دراندازد خدا به كسانى از آنان كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده‏اند آمرزش و پاداش بزرگى وعده داده‏است

---------------------------------------------

راهنمايى طفل چهار ماهه

روزى ابوسفيان وارد شهر مدينه شد تا آن كه با رسول خدا صلى الله عليه و آله ملاقات كند و با حضرت تجديد عهد و ميثاق نمايد؛ وقتى اجازه ورود خواست ، حضرت رسول او را نپذيرفت .

پس ابوسفيان نزد امام علىّ عليه السلام آمد و از وى تقاضا كرد تا واسطه شود و رسول اللّه صلوات اللّه عليه او را بپذيرد.

امام اميرالمؤ منين عليه السلام اظهار داشت : پيامبر خدا هر تصميمى كه گرفته باشد از تصميم خود باز نمى گردد.

در همان موقع امام حسن مجتبى عليه السلام كه در سنين چهار ماهگى بود و در آن مجلس نيز حضور داشت ، با همان حالت كودكانه جلو آمد و يك دست خود را روى بينى ابوسفيان و يك دست ديگرش بر ريش او گذارد و سپس فرمود: اى پسر سخر! بگو: ((لا إ له إ لاّ اللّه ، محمّد رسول اللّه )) تا آن كه نزد جدّم - رسول خدا صلى الله عليه و آله - تو را شفاعت كنم و آن بزرگوار تو را بپذيرد.

ابوسفيان از ديدن چنين جريانى متحيّر شد و ساكت ماند.

مشاهده چنين صحنه اى شگفت آور، اظهار نمود: ستايش خداوندى را كه در ذرّيه محمّد صلى الله عليه و آله طفلى همانند يحيى بن زكريّا عليه السلام قرار داد، كه در طفوليّت اين چنين حكيم و سخنور باشد و افراد را راهنمائى و به سوى سعادت و خوشبختى هدايت نمايد(1).

همچنين آورده اند:

يكى از اصحاب پيامبر عظيم القدر اسلام صلى الله عليه و آله - به نام يَعْلى - حكايت كند:

روزى آن حضرت را به ميهمانى دعوت كرده بودند، من نيز همراه آن حضرت به راه افتادم .

در بين راه ، امام حسن عليه السلام را مشاهده كرديم كه مشغول بازى با ديگر بچّه ها است ، پيغمبر خدا صلى الله عليه و آله با سرعت به سوى فرزندش ، حسن مجتبى عليه السلام رفت و خواست او را در آغوش گيرد كه گريخت و به سمتى ديگر رفت .

حضرت رسول صلوات اللّه عليه نيز مى خنديد و به دنبالش از سمتى به سمت ديگر مى رفت ، تا آن كه سرانجام وى را در آغوش گرم خود گرفت و به سينه چسبانيد و بوسيدش ؛ سپس دستى بر سر و صورت او كشيد و فرمود:

حسن پاره تن من است و من نيز از او هستم ؛ و خداوند دوست دارد هر كه او را دوست بدارد.(2)

1:الخرايج والجرايح : ج 1، ص 236، ح 1، بحارالا نوار: ج 43، ص 326، ح 6.
2: بحارالا نوار: ج 43، ص 306، ح 66.
منبع آنلاین:40حدیث و 40 داستان از امام حسن مجتبی علیه السلام تالیف عبدالله صالحی

---------------------------------------------------------

 

منبع آنلاین:رساله توضيح المسائل با تجديد نظر و اضافات آيت الله العظمی لطف‌الله صافی گلپايگانی (مد ظله العالى) - ۳ -

چند مسئله از وضو
(مساله 305) كسى كه در كارهاى وضو وشرايط آن - مثل پاك بودن آب و غصبى نبودن آن - خيلى شك مى كند, بايد به شك خود اعتنا نكند.

(مـسـاله 306) اگر شك كند كه وضوى او باطل شده است يا نه , بنا مى گذارد كه وضوى او باقى اسـت .

ولـى اگر بعد از بول استبرا نكرده ووضو گرفته باشد وبعد از وضو رطوبتى از او بيرون آيد كه نداند بول است يا چيز ديگر, وضوى او باطل است .

(مساله 307) كسى كه شك دارد وضو گرفته يا نه بايد وضو بگيرد.

(مـسـاله 308) كسى كه مى داند وضو گرفته وحدثى هم از او سر زده , مثلا بول كرده , اگرنداند كـدام جلوتر بوده , چنانچه پيش از نماز است , بايد وضو بگيرد.

و اگر در بين نمازاست احتياط آن اسـت كـه نـمـاز را تـمام كند وبا وضوى ديگر اعاده كند و اگر بعد از نمازاست نمازى كه خوانده صحيح است وبراى نمازهاى بعد بايد وضو بگيرد.



:: موضوعات مرتبط: مطالب و مباحث دینی و مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: نشانه های مومنین در قرآن, امام حسن علیه السلام, مسائلی از وضو,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : یک شنبه 4 فروردين 1392
زمان : 9:7
همه چیز تغییر کرده توهم یه تغییری بکن جون داداش!


 

سلام 
 
اولین جمعه ساله 
 
واقعا ماها منتظر امام زمانمان هستیم؟!
 
بشینیم با خودمون فکر کنیم که :
 
- فرضا الان ایشون ظهور کردن ، کدوممون حاضریم در رکابشون جانفشانی کنیم؟
 
- اگه کسی حاضر نیست یه اخلاقش رو ( مثلا حجاب کامل داشتن برا دخترها و خانمها یا نتراشیدن ریش برا ما پسرها و . . . ) تغییر بده ظهور که شد میشه یار امام زمان؟ تغییر اخلاق و رفتار غلط به درست راحتتره یا جان دادن در رکاب یوسف زهرا؟
 
- پشت ماشینها بعضا نوشته های جالبی مینویسن و پستهای خوبی میذارن یکیش این بود: بزرگترین هدیه به امام زمان ترک گناهه!
 
- مشکل سر اینه که من منتظرم دیگران یار آقا بشن دیگران هم منتظرن من و تو بشیم و ...
 
- اگه به نظرتون همه بگیم اگه فلانی شروع کرد منم شروع میکنم و اون فلانی هم همینو بگه اصلا شروعی خواهد بود؟!!
 
- یاران امام حسین ع یک عمر حسینی زندگی کردند نه فقط روز عاشورا یهو میو میو عوض بشه و بشن 72 تن!
 
- مردم کوفه میخواستن امام حسین ع بیاد دنیاشونو آباد کنه و اونهارو از دست امویان نجات بده و حاضر نبودن در رکابش کشته بشن. (برای همین وقتی دیدن مسلم ابن عقیل احتمال شکستش هست زنان و خواهران می اومدن دست شوهر و برادر و خانواده شونو با این توجیه که بیا بریم بقیه هستن میگرفتن میبردنشون. تا اینکه مسلم ابن عقیل علیه السلام تنها ماند و شهید شد.(
 
- پس انتظارمون اگه اینه که آقا بیاد من صاحب شغل بشم ، آقا بیاد من قرضم ادا بشه ، آقا بیاد من شوهر کنم و . . . . هستش یعنی به فکر دنیای خودمونیم و آقا هم فقط این وسط نقش واسطه فیض رو داره ولی کی باید بخاطر زنده شدن شعائر دینی و سنن فراموش شده اسلام یار آقا امام زمان عج بشه نمیدونیم و کسی هم نمیگه چرا من حاضرم.، نمیدونم شاید خیلیها میگن ولی پیش من نه. منظورم اینم نیست که متوسل به ائمه نشیم منظورم اینه که اول توبه کن و امر به معروف و نهی از منکر و نماز روزه و حج و جهاد و تولی و بتری خمس زکات جهاد و  . . . . رو داشته باش بعد هرچی دلت میخواد از امام زمان بخواه.
پیش خودتم نگو که اووووووه کی میره اینهمه راه رو ؟ 70 سال سالم زندگی کردن و بعد به بهشت رفتن خوبه یا 70 سال نا سالم زندگی کردن و تا ابد تو جهنم سوختن و حسرت کشیدن که : منو برگردونید کار خوب انجام بدم،
منو برگردونید حجاب نگهدارم ،
منو برگردونید ماهواره دیگه نمیبینم ،
منو برگردونید دیگه شکیرا و سلنا و چت با نامحرم رو دوست نخواهم داشت و دیگه مذهب و اسلام رو جدی خواهم گرفت ،
فکر کن الان برت گردوندن این گوی و این میدان کار خوب انجام بده و توبه کن در توبه هنوز بازه بدتر از حر ابن یزید ریاحی قبل از توبه اش که نیستید توبه کنید.
- به نظرتون تا اون موقعیکه دغدغه من و تو دیدن شبکه اسرائیلی من و تو در ماهواره است منتظر آقا حساب میشیم؟
 
- به نظر شما تا من نتونم (یا بهتر  بنویسم ، نخوام) پوشش زنم ، خواهرم ، مادرم و . . . رو درستش کنم یا حداقل نهی از منکرشون کنم ، میتونم در جریان اصلاح جهانی و کمک به مصلح نقشی داشته باشم؟
 
- جوان مسلمان رو با ماهواره و یوتیوب و فیسبوک ، هالیوود و 
 
گیم و ... (به اسم سرگرمی و . . .) چنان در دام مد لباس و آرایش و تاتو و میزآمپلی گرفتارش کردن که خودش میاد وبلاگ پورن میزنه و مدام آپدیتش میکنه و به زنش میگه من آبرو دارم به خودتبرس ، راحت باش با مردم ، امل بازی درنیار!!!!
 
- جامعه از تک تک من و شماها تشکیل شده تا من خودم رو تغییر ندم و به تغییرات مثبت جواب مثبت ندم کی جامعه برای ظهور آماده میشه؟
 
- عمرمون بالاخره تموم خواهد شد چه خوب چه بد ، چه زود و چه دیر .
 
- میتونیم فقط به فکر شکم و زیر شکم عمر رو بگذرونیم و تمام لحظاتش رو در حسرت زندگی دیوید بکام و براد پیت و شکیرا و سلنا و امثالهم ( که از طرف غرب به عنوان نهایت خوشبختی بشر معرفی میشن و تو ساده دل هم قبول کردی ) باشیم و اون دنیا رو فراموش کنیم تا مرگ یادمون بندازه و سرمون به سنگ فبر تا نخورده بیدار نشیم که دیگه هم به درد نمیخوره.
 
- میتونیم تغییر کنیم و مهره ای کار آمد در قیام مصلح جهانی باشیم.
 
- روی سخنم با خود خود توه که داری اینها رو میخونی و میگی :اینها رو برا خشک مذهبهایی مث خودش نوشته!!!
 
- روی سخنم با خود توه که اومدی چت رومت رو تبلیغ کنی که بیا : به منم سر بزن .
 
- روی سخنم با هر آدمیه که عقل تو کله اشه و فارسی حالی میشه.
 
- ما یکبار میتونیم آینده و آخرتمون رو بسازیم نه اینکه تا دنیا دنیاست تو زنده ای و مرگی هم در کار نیست!!!!! 
- اگه تغییر نکنیم جهنمی میشیم خسران ابدی میدونی یعنی چی؟
 
- تا حالا چای داغ که دستت گرفتی؟ زود میذاریش زمین چون تاب تحملش رو نداری. چطور تحمل مس گداخته جهنم رو داریم؟ بوی بد دستشویی رو تحمل نمیکنیم تحمل بوی تعفن چرک و خون گناهکارها رو تو جهنم چطور داشته باشیم.
 
- میدونم که میدونی اینها راسته. پس هی به خودت نگو : این حرفها مال بقیه است چون اونها هم همینو میگن 
 
- کشته شدن در راه حق خیلی خوبه ، چون زنده بودن تو این دنیا همیشگی نیست.من که این جان رو خواهم داد بذار ارزش داشته باشه.
 
-   درد ما ندونستن نیست ، عمل نکردنه.
 
- خواهش میکنم نظر تبلیغاتی نذارید. حوصله حذفشون رو ندارم 
 
و روحیه مو میاره پائین.
 
ممنون که نظر تبلیغاتی نمیذارید


:: موضوعات مرتبط: مطالب و مباحث دینی و مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: انتظار امام زمان عج,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : جمعه 2 فروردين 1392
زمان : 20:6
آرامش،بخشی از خطبه فاطمه زهرا سلام الله علیها ، حجاب


منبع آرامش خداست

الَّذِينَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِكْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

﴿28 رعد﴾
همان كسانى كه ايمان آورده‏اند و دلهايشان به ياد خدا آرام مى‏گيرد

آگاه باش كه با ياد خدا دلها آرامش مى‏يابد

هُوَ الَّذِي أَنزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ لِيَزْدَادُوا إِيمَانًا مَّعَ إِيمَانِهِمْ

وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿4 فتح﴾
اوست آن كس كه در دلهاى مؤمنان آرامش را فرو فرستاد تا ايمانى

بر ايمان خود بيفزايند و سپاهيان آسمانها و زمين از آن خداست و

خدا همواره داناى سنجيده‏كار است.
--------------------
خوشبخت واقعى
فاطمه (س) از پیامبراكرم(ص) نقل كرده كه فرمود: این جبرئیل (ع) است كه مرا خبر مى دهد: همانا خـوشبخت واقعى كسـى است كه على را، در زندگى ام و پس ازمرگم دوست داشته باشد. ( بهجه، ج 1،ص 271)
بخشى از خطبه زهرا (س)
حضـرت زهـرا(س) در آن سخنزانـى معروفـش در مسجـد فـرمـود:
خـداونـد ایمـان را بـراى تطهیـر شمـا از شـرك قـرار داد،
و نماز را براى پاك شدن شما از تكبر،
و زكـات را بـراى پـاك كـردن جـان و افزونـى رزقتان،
و روزه را براى تثبیت اخلاص،
و حج را براى قوت بخشیدن دین ،
و عدل را براى پیراستن دلها،
و اطاعت ما را براى نظم یافتن ملت،
و امـامت مـا را بـراى در امـان مـانـدن از تفرقه،
و جهاد را براى عزت اسلام،
و صبر را براى كمك در استحقاق مزد،
و امـر به معروف را بـراى مصلحت و منـافع همگـانـى ،
و نیكـى كـردن به پـدر و مـادر را سپـر نگهدارى از خشـم ،
و صله ارحام را وسیله ازدیاد نفرات،
و قصاص را وسیله حفظ خون ها،
و وفـاى به نذر را بـراى در معرض مغفـرت قـرار گـرفتـن ،
و به انـدازه دادن تـرازو و پیمـانه را بـراى تغییـر خـوى كـم فـروشـى،
و نهى از شـرابخـوارى را بـراى پـاكیزگـى از پلیـدى ،
و دورى از تهمت را بـراى محفـوظ مـاندن از لعنت،
و تـرك سـرقت را بـراى الزام به پـاكـدامنى ،
و شـرك را حـرام كـرد بـراى اخلاص به پـروردگـارى او ،
بنابـرایـن ، از خـدا آن گـونه كه شایسته است بتـرسید و نمیرید، مگر آن كه مسلمان باشید،
و خـدارا در آنچه به آن امر كرده و آنچه از آن بازتان داشته است اطاعت كنید،
زیرا كه "از بندگانـش ، فقط آگاهان، از خـدا مـى ترسند."( سـوره فاطر آیه28 )  (احتجاج طبرسى ، ص 99، چاپ سعید.)

منبع
---------------------------------------------
مصلحت انديشى‏ها و تعصبات بى جا

بعضى بر اين باورند كه بايد در مسائل مربوط به بانوان، به ويژه مسئله پوشش، با شدت و حدت برخورد كرد و لااقل بخشى از احكام ترخيصى آن‏ها را مسكوت گذاشت؛ به ويژه در ظرف زمان فعلى كه به علت تهاجم سنگين فرهنگى، زمينه سوء استفاده و اباحى گرى فراهم شده است. از نگاه اين افراد، مصلحت ايجاب مى‏كند لااقل وضع موجود را حفظ كنيم و ابراز برخى حقايق، بهانه به دست كسانى كه دنبال زير پاگذاشتن احكام و ارزش‏هاى دينى هستند، ندهيم.

در مقابل، گروه ديگرى - بحق - بر اين باورند كه اسلام، دين فطرت و عقلانيت و منطبق بر نيازهاى حقيقى بشر است و اگر احكام آن به صورت ناب و به دور از پيراهه‏ها و خرافات و فارغ از سليقه‏ها تبيين شود، اقبال و رويكرد به آن بيشتر و تمايل بدان، محسوس‏تر خواهد شد. اين سخن از اميرمومنان على (عليه السلام) معروف است كه:

ان اللّه افترض عليكم فرائضَ، فلاتضيعوها، و حدّ لكم حدوداً فلا تعتدوها و نهاكم عن أشياء فلا تنتهكوها، و سكت عن أشياء و لم يَدعَها نسياناً، فلاتتكلفوه (5)؛

خداوند، تكاليفى را بر شما واجب نمود، بنابراين آن‏ها را ضايع نكنيد و حدودى برايتان مقرر داشت، پس از آن‏ها تجاوز ننماييد، و از امورى بر حذرتان داشت، بنابراين آن‏ها را مرتكب نشويد و امورى را مسكوت گذاشت، نه از روى فراموشى، لذا آن‏ها را بر خود تكليف ننماييد.

به نظر مى‏رسد جامعه ما، در امور مربوط به بانوان، به خصوص در امر پوشش، دچار افراط و تفريط شده، بعضى واجبات را سبك شمرده، آن‏ها را ضايع كرده‏اند، عده يا نيز از حدود و احكام الهى، پا فراتر نهاده، رخصت‏ها و مباح‏ها را ممنوع كرده‏اند و به اصطلاح «كاتوليك‏تر از پاپ» شده‏اند و اين در حالى است كه قرآن به صراحت مى‏گويد:

يا ايهاالذين آمنو لا تقدموا بين يدى اللّه و رسوله؛ (6)

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد، از خدا و پيامبرش، جلو نيفتيد.

در حديثى كه سيوطى در الجامع الصغير، نقل مى‏كند، آمده است :

ان اللّه تعالى يحب أن يؤتى رخصه كما يكره أن تؤتى معصيته؛ (7)

خداوند، دوست دارد حلال‏هاى او انجام شود، چنان كه ناپسند مى‏دارد معصيت او تحقق يابد.

بايد در مباحث مربوط به بانوان، به ويژه مقوله‏ى پوشش، با سعه صدر و به دور از تمايلات و سليقه‏هاى فردى نگريست، امر مهمى كه در نگاهى وسيع‏تر، از جمله آموزه‏هاى پيشوايان دين و مذهب است. مضمون روايت زير تاكيدى است بر ضرورت اجتناب از تنگ نظرى‏ها و تعصبات بى جا در امر پوشش؛ شيخ كلينى به سند خود از حكم بن عتيبه نقل مى‏كند:

دخلت على أبى جعفر (عليه السلام) و هو فى بيت مُنجَّد، و عليه قميص رَطب و ملحفه مصبوغة قد أثر الصبغ على عاتقه، فجعلت أنظر الى البيت و انظر الى هيئته، فقال، يا حكم! ما تقول فى هذا؟ فقلت: و ما عسيت أن أقول و أنا أراه عليك، و أما عندنا فانما يفعله الشاب المرهق! فقال لى: يا حكم! من حرم زينة اللّه التى أخرج لعباده و الطيبات من الرزق و هذا مما أخرج اللّه لعباده؟ فأما هذا البيت الذى ترى: فهو بيت المرأة و أنا قريب العهد بالعرس، و بيتى البيت الذى تعرف؛ (8)

بر امام باقر (عليه السلام) وارد شدم در حالى كه در خانه‏اى مرتفع به سر مى‏برد و پيراهنى‏تر و تازه و عبايى رنگين بر تن داشت، به گونه‏اى كه رنگ عبا بر شانه حضرت اثر گذاشته بود، من (با شگفتى) به خانه و سر و وضع امام مى‏نگريستم كه حضرت فرمود: حكم! در اين مورد چه مى‏گويى؟ عرض كردم: انتظار نداشتم درباره پوششى كه بر تن شما مى‏بينم، سخنى بگويم. پيش ما، چنين كارى، از كسى سر مى‏زند كه در عنفوان جوانى باشد! امام فرمود: حكم! چه كسى زينت خدا كه آن را براى بندگانش آفريده و روزى‏هاى پاك را حرام نموده؟! و اين پوشش، از جمله زينت‏هايى است كه خداوند، براى بندگان خود آفريده. و اما خانه‏اى كه مى‏بينى، خانه همسرم مى‏باشد كه به تازگى با وى عروسى نموده‏ام و خانه خودم همان است كه مى‏شناسى.

پس در هر برهه از زمان، بر محققان اسلامى است كه با پرهيز از اعمال سليقه‏هاى فردى و بدون تاثر از فضاهاى به وجود آمده، احكام ناب اسلامى را تبيين و معرفى كنند و اين مهم را فداى مصلحت انديشى‏هاى بى جا ننمايند.
منبع



:: موضوعات مرتبط: مطالب و مباحث دینی و مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: آرامش در قرآن, خدا آرامبخش دلها, خطبه فاطمه زهرا سلام الله علیها, حجاب و افراط و تفریط,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : پنج شنبه 1 فروردين 1392
زمان : 7:45
کاربردهای امروزی موم زنبور عسل


در گذشته، موم زنبور مصارف متعددي داشت. با اينكه در بسياري از موارد موم زنبور را ميتوان با مومهاي ارزانتر مصنوعي جايگزين كرد، خواصي مانند فوائد دارويي، شكل‌پذيري و عطر آن Aمصرف مداوم آن را تضمين مي‌كند. بسياري از خواص را نمي‌توان با مومهاي مصنوعي بدست آورد. روند توليدات طبيعي در لوازم آرايش ممكن است مصرف آنرا افزايش دهد. فعلاً كميابي موم زنبور در كشورهاي صنعتي، حداقل بطور فصلي، را مي‌توان بخوبي مشاهده كرد. 

کاربرد در زنبورداري

در كشورهايي كه از كندوي چوبي استفاده مي‌شود، بيشتر موم زنبور توليدي داخل بوسيله زنبورداران براي ساختن قاعده‌هاي مومي (صفحات نقش و نگاردار مومي كه به زنبورها بعنوان راهنما براي ساختن شان هايشان داده مي‌شود) مصرف مي‌شود. زنبورها قاعده ساخته شده از مومهاي مصنوعي مانند موم پارافيني را قبول نخواهند كرد. مقادير كمي از موم پارافيني مخلوط شده با موم زنبورامكان دارد توسط زنبور پذيرفته شود. به هر صورت استفاده از چنين ورقه‌هاي پايه، نقض جدي عمليات زنبورداري مي‌باشد.

براي شمع ‌سازي

موم بعد از پيه كه ارزانتر است، ماده اوليه اصلي براي شمعها تا قبل از توسعه فرآورده‌هاي نفتي ارزانتر مانند موم پارافيني بود كه طي قرن گذشته معرفي گرديد.
چون موم نقطه ذوب بالاتري نسبت به اكثر مومهاي پارافيني (اكثر آنها بين 48 و 68 درجه سانتي‌گراد ذوب مي‌شوند) دارد، شمع‌هاي موم زنبور عسل در درجه حرارت محيطي بالاتر مستقيم و راست باقي مي‌مانند. اگر اندازه فتيله درست با قطر شمع متناسب گردد، كمتر احتمال دارند تا شمع‌هاي ساخته شده از مواد ديگر چكه كنند. مومهاي داراي نقطه ذوب بالاي 88 درجه سانتيگراد طي سوختن خوب كار نمي‌كنند. كليساي كاتوليك از شمعهايي در مراسمش استفاده مي‌كند كه حداقل از 1/51% موم زنبور خالص ساخته شوند.

براي ريخته گريهاي فلزي و مدل‌ سازي

بعلت شكل‌پذيري زياد، موم به سهولت شكل مي‌گيرد و تراشيده مي‌شود. شكل خود را حتي در مدت زمانهاي خيلي طولاني كاملاً حفظ مي‌كند، همچنانكه از مجسمه‌هاي مومي يافت شده در مقابر مصر باستان پيداست. نقطه ذوب نسبتاً پايين آن برداشت آسان و كامل را از قالبهاي ريخته‌گري ميسر مي‌سازد. فضاي خالي بجا مانده در اين قالب‌ها را ميتوان با فلز مذاب پر كرد. تقريباً در روزگاران باستان چه در آسيا و كشورهاي آمريكايي يا اروپا، صنعتگران روش «موم گمشده» را در مجسمه‌سازيهاي كوچك، تنديس‌هاي فلزي توپر، جواهرسازي، مجسمه‌سازي توخالي بزرگ و جديداً در زنگها بكار مي‌برند. تا امروز، تركيبات مختلف موم زنبور و مومهاي ديگر جهت ساختن اشكال و ظواهر خاص براي جواهرسازي و اشكال هنري مورد استفاده قرار مي‌گيرند.
 

کاربرد آرايشی

خواص منحصر بفرد موم زنبور غلظت معيني به محلولهاي امولسيونه مي‌دهد به اين ترتيب كه تشكيل امولسيون‌هاي پايدار را تسهيل مي‌نمايد وظرفيت نگهداري آب پمادها و كرمها را افزايش مي‌دهد. اين خواص و ساير خواص را كه فقط موم زنبور در يك ماده تركيب مي‌كند، موم زنبور را در صنعت لوازم مواد آرايشي بدون جانشين مي‌سازد. اگر چه اثرات دلخواه را اغلب ميتوان با مقدار كم موم از 1 تا 3/0 بدست آورد، فرآورده‌هاي نهايي نيز بوسيله قيمت نسبتاً بالاي موم تعيين مي‌گردند.

موم زنبور عسل نه تنها ظاهر و غلظت كرمها و لوسيون‌ها را بهبود مي‌بخشد، بلكه همچنين تركيب ترجيحي براي ماتيك‌ها مي‌باشد؛ چون به براقي، غلظت و تثبيت رنگ كمك مي‌كند.
ساير كاربردهاي آرايشي در كرمها (10-8% وزني)، ضد بورها (تا 35%)، داروهاي موبر (تا 50%)، كرمهاي مو (10-5%)، حالت‌دهنده‌هاي مو (3-1%)، ريمل (12-6%)، رژلب (15-10%)، سايه‌هاي چشم (20-6%) و چيزهاي ديگر يافت مي‌شوند.

کاربردهای واقعی موم در مواد آرایشی مربوط به خصوصیات و ویژگیهای ذیل است :

-        براحتی در امولسیونهای آب در روغن و روغن در آب شرکت می‌کند.

-        یک نرم کننده آلی و مکمل مرطوب کننده‌ها است.

-        فعالیت حفاظتی از نوع غیرجذبی برای پوست دارد.

-        عمل پاک‌کننده‌ها را تقویت می‌کند.

-        عمل حفاظتی مواد ضد آفتاب را افزایش می‌دهد.

-        خاصیت ارتجاعی و لاستیکی آن بازده محصول را از طریق ایجاد لایه‌های نازک بهبود بخشیده و امکان عملکرد بیشتری را روی سطوح پوست و لب مهیا می‌نماید.

-        واکنشهای آلرژیک را تحریک نمی‌نماید.

-        با بسیاری از ترکیبات مواد آرایشی سازگار و هماهنگ می‌باشد.

-        حتی مقادیر کم آن نیز اثرات فوق را نشان می‌دهد.

 بنابر دلایل بالا موم زنبور عسل به میزان قابل توجهی در مواد آرایشی مختلف که در ذیل آورده شده است استفاده می‌شود :

-        کرمهای پاک کننده

-        لوسیونها و کرمهای ضد سرما

-        کرمهای نرم کننده

-        ازاله کننده های مو

-        رژ لب‌ها

-        کرمهای ناخن

-        فرآورده‌های محافظت کننده دربرابر آفتاب

-        مواد آرایشی صورت و چشم

-        کرمهای پایه

حتی در مواد آرایشی کف کننده همچون پاک‌کننده‌های پوست و بدن، موم زنبور عسل سازگاری پوست را بهبود می‌بخشد و خواص زیان بار سورفاکتانت‌ها را کاهش می دهد در حالیکه در شامپوها و حالت‌دهنده‌های مو وضعیت را بهبود می‌بخشد.

کاربرد غذایی

موم زنبور عسل در انواع فرآورده‌ها و فرايندها از بسته‌بندي تا عمل آوري و نگهداري مورد استفاده بوده است. همچنين بعنوان عامل تفكيك در صنعت شيريني پزي و در فيلترهاي سيگار مورد استفاده قرار گرفته است. بسياري از اين كاربردها را مي‌توان با ساير مومهاي ارزانتر به انجام رساند. كاربرد متداول، ساده و در مقياس كوچك براي موم، حفاظت ظروف در برابر اثرات اسيدهاي حاصله از آبميوه‌ها يا عسل است. استوانه‌هاي فلزي براي نگهداري و ارسال عسل بايد جهت جلوگيري از خوردگي آهن روكش گالوانيزه گردند. روكش ممكن است شامل رنگ مخصوص مواد غذايي گران، كيسه پلاستيكي ساخته شده از پوشش نازك پلاستيكي مخصوص مواد غذايي با لايه نازكي از موم باشد.

کاربرد در چاپ

در آثار هنر قديمي كنده كاري يا حكاكي، از موم زنبور بعنوان پوشش سطح محافظ استفاده مي‌شد. موم براي صفحه فلزي داغ بكار مي‌رفت، موم زيادي كشيده مي‌شد در حاليكه موم باقي مي‌ماند تا آنكه نقشه كشيده مي‌شد و بصورت ورقه نازكي سفت و سخت مي‌گرديد. كاربرد اسيدنيتريك غليظ يا مخلوطي (1:8 با نسبت حجمي) از اسيد هيدروكلريدريك و نيتريك بمدت چند دقيقه فلز بي حفاظ را كنده‌كاري مي‌كند و قسمت حكاكي آماده براي چاپ نگاتيو باقي مي‌گذارد. امروزه بجاي آن آسفالت مايع بكار برده مي‌شود. يك الگوي آمريكايي موم را بعنوان قسمتي از پوشش محافظ مايع براي صفحات ليتوگرافي و نيز براي اتومبيلها بكار مي‌برد.

کاربرد دارویی

بعنوان پوششي براي داروها يا قرص‌ها همچنين موم بلع را تسهيل مي‌نمايد و حل تركيبات محصور را به تاخير مي‌اندازد تا اينكه به جهاز هاضمه برسند. موم زنبور را نيز ميتوان بعنوان مخلوطي با دارو تهيه كرد و بعد بعنوان يك مكانيسم زمان آزادسازي عمل مي‌كند كه دارو را در مدت زمان طولاني‌تري پخش مي‌كند.

ساير موارد

توليدات ديگري كه در آنها موم زنبور يك مكمل بوده، شامل موم پيوندزني، مداد رنگي ، واكس كف اطاق و مبلمان، جلاي همه منظوره، و مومواكسهاي مانع خوردگي، محافظ ماشين و نخ خياطي (بويژه براي كشتي و كفاشي) مي باشند.

منبع

 



:: موضوعات مرتبط: تجاری، ،
:: برچسب‌ها: کاربردهای موم,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : چهار شنبه 30 اسفند 1391
زمان : 9:39
موم


 

موم زنبور عسل

زنبورهای جوان بعد از تغذیه نوزادهای جوان لاروها و شفیره‌ها با ژله سلطنتی، در ساخت كندو شركت می‌كنند. عسل مصرف شده و بعد از 24 ساعت همراه با بسیاری از زنبورهای دیگر در وضعیت معلق آرام می‌گیرد، 8 غده موم‌ ساز در زیر شكم زنبورهای جوان تكه‌های صفحه ای كوچك موم ترشح می‌كنند. این بشقابكها بوسیله زنبور عسل تراشیده، جویده و با اضافه نمودن بزاق و انواع آنزیم ها، نرم و خمیری می شوند. زمانیکه این بشقابکها جویده شدند، به شان می‌چسبند و چند بار مجدداً جویده می‌شوند، بالاخره قسمتی از این شاهكار معماری، حجرات شش گوش، ساختمان 20 گرمی كه می‌تواند 1000 گرم عسل را نگهدارد، را بوجود می‌آورند.

 موم مثل بتن برای دهانه خانه ‌شان عسل استفاده می‌شود و وقتی كه با مقداری بره موم مخلوط گردد، نوزادها، لاروها و شفیره ها را از بیماریهای عفونی و تلف شدن حفاظت می کند. علاوه بر بره موم، موم نیز برای پر كردن شكاف‌ها و پوشاندن اشیاء خارجی در كندو بكار می‌رود. مومی كه توسط زنبوردار جمع‌آوری می‌گردد آن است كه در ساخت شان بكار می‌رود. زنبورداری با كندوی قاب دار، موم را تقریباً از قسمت درپوش و سمت فوقانی حجرات عسل تولید می‌كند.

قرنها پیش، به ارزش موم زنبور بعنوان بهترین ماده برای شمع‌سازی پی برده بودند. قبل از پیدایش مومهای نفتی ارزان، از چربی حیوانی آب كرده برای شمعهای ارزان و موم تقلبی استفاده می‌شد. جواهرسازان و صنعتگران قدیمی می‌دانستند چگونه اشیاء ظریف از موم بسازند و بعد آنها را در قالب فلزات قدیمی قرار دهند. رنگهای تابلوهای نقاشی دیواری و شمایل‌های قدیمی، حاوی موم زنبور هستند كه بیش از 2000 سال بدون تغییر مانده‌اند. پوشش مومیایی‌های مصری حاوی موم هستند و موم زنبور دیر زمانی است كه در داروها، كرمها و لوسیون‌ها مصرف پیدا كرده است. از میان تمامی فرآورده‌های اصلی زنبورداری، موم چند كاره‌ترین و گسترده‌ترین ماده مصرفی بوده است.

تركيبات موم زنبور عسل

موم زنبور عسل حاصل از Apis mellifera شامل حداقل 284 تركيب مختلف مي‌باشد. همه آنها كاملاً تشخيص داده نشده‌اند، ولي بيش از 111 تركيب فرار هستند. حداقل 48 تركيب يافت گرديدند كه به خوشبو كردن مومكمك مي‌كنند. از نظر كيفي، تركيبات عمده عبارتند از : منوودي استرهاي اشباع شده و اشباع نشده، هيدروكربنهاي اشباع شده و اشباع نشده و اسيدهاي فرار و هيدروكسي پلي استرها.نسبت مقادير استر به اسيدها، بطور قابل ملاحظه‌اي در اثر گرما دادن بيش از حد تغيير مي‌يابد. در 100 درجه سانتيگراد به مدت 24 ساعت نسبت استر به اسيد فراتر از حدود تعيين گرديده براي موم زنبور خالص تغيير مي كند.

گرما دادن طولاني تر با درجات حرارت بالاتر به تخريب شدن و از دست رفتن هيدوركربن‌ها منجر مي‌گردد. اين تغييرات نيز خواص فيزيكي موم را تحت تاثير قرار مي‌دهد. بدين ترتيب، گرما دان بيش از حد طي آب كردن يا عمل آوري مجدد، موم را از لحاظ ساختماني تغيير مي‌دهد و خواص مفيد بسياري از تركيبات فرعي‌اش همچنين تركيبات خوشبو و فرارتر آن را تغيير مي‌دهد. سفيد كردن، تركيبات خوشبوي موم را نابود مي‌كند. موم سفيد شده، ديگر عطر مخصوص و مطبوع موم را ندارد و مي‌توان پنداشت كه فاقد بسياري از تركيبات فرعي است.

موم زنبور عسل براي مصرف انسان بي خطر است و بعنوان يك تركيب در غذاي انسان در ايالات متحده آمريكا تصويب گرديده است. مومماده‌اي خنثي است يعني به هيچ وجه با دستگاه هاضمه انسان عكسل‌ العمل نشان نمي‌دهد و بدون تغيير از بدن عبور مي‌كند. معهذا مواد محلول يا موجود در موم به تدريج آزاد مي‌گردند. از اين خاصيت در بسياري از فرآورده‌هاي دارويي بهره‌برداري مي‌گردد. ضمناً اين خواص وقتي كهموم نزديك مواد شيميايي سمي و آفت كش‌ها يا بعد از بعمل آوردن با دواهاي مختلف در داخل كندو نگهداشته شود، مي‌توانند مسئله‌ساز باشند.

منبع


نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : چهار شنبه 30 اسفند 1391
زمان : 9:36
زنبور عسل و عسل


 وَأَوْحَى رَبُّكَ إِلَى النَّحْلِ أَنِ اتَّخِذِي مِنَ الْجِبَالِ بُيُوتًا وَمِنَ الشَّجَرِ وَمِمَّا يَعْرِشُونَ ﴿68 نحل﴾

و پروردگار تو به زنبور عسل وحى [=الهام غريزى] كرد كه از پاره‏اى كوهها و از برخى درختان و از آنچه داربست [و چفته‏سازى] مى‏كنند خانه‏هايى براى خود درست كن 

ثُمَّ كُلِي مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ فَاسْلُكِي سُبُلَ رَبِّكِ ذُلُلًا يَخْرُجُ مِن بُطُونِهَا شَرَابٌ مُّخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ فِيهِ شِفَاء لِلنَّاسِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿69 نحل﴾

سپس از همه ميوه‏ها بخور و راههاى پروردگارت را فرمانبردارانه بپوى [آنگاه] از درون [شكم] آن شهدى كه به رنگهاى گوناگون است بيرون مى‏آيد در آن براى مردم درمانى است راستى در اين [زندگى زنبوران] براى مردمى كه تفكر مى‏كنند نشانه [قدرت الهى] است.

خواص غذایی و درمانی عسل طبیعی

حضرت محمد (ص) فرموده اند: خوردن عسل، استعمال بوی خوش، سوارکاری و نگاه کردن به سبزه نشاط آور است. به عقیده ابو علی سینا، عسل خوراکی است که جوانی را جاویدان می سازد، حافظه را نیرو می بخشد و گذشته را در خاطر زنده می کند، اندیشه را پاک می سازد، زبان را می گشاید و درد را ریشه کن می کند. بنابر نوشته ها و منابع مشخص می شود در دنیای قدیم چه از جنبه های غذایی و چه از حیثیت دارویی این ماده اعتبار و برتری چشم گیری به تمام معجون های خوراکی داشته است، حتی امروزه هم عده زیادی معتقدند،عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد و بی تردید نه تنها از آن به عنوان ماده قندی، بلکه به عنوان معالج بسیاری از بیماری ها استفاده می نمایند.

 طبق بعضی از منابع علمی عسل طبیعی در بهبود بیماری های قلبی و گوارشی و ... کمک کرده و یک غذای مفید برای کودکان دو سال به بالا به حساب می آید که در رشد آن ها تأثیر به سزایی دارد، همچنین مصرف آن در کودکان و کهنسالان به علت هضم و جذب سریع حائز اهمیت است. عسل طبیعی به علت جذب سریع در داخل دستگاه گوارش، تخمیر الکلی ایجاد نمی کندو وجود اسیدهای آزاد در آن سبب جذب مواد چربی شده و کمبود آهن را جبران می کند. استفاده از آن به عنوان منبع انرژی در ورزش هایی چون : فوتبال، شنا، دو، کشتی، دوچرخه سواری بسیار معمول است. دانشمندان معتقداند که عسل طبیعی به علت داشتن قند زیاد و مواد معدنی و همچنین خاصیت باکتری کشی قوی برای پوشش محل جراحی مورد استفاده قرار گرفته است. آنها همچنین گزارش کرده اند که عسل طبیعی برای معالجه زخم های سطحی، زخم معده و برای ساختن بسیاری از داروها خصوصاً شربت سینه بکار می رود.

قندهای موجود در عسل علیرغم شیرینی زیاد به دندان ها هیچ صدمه ای وارد نمی سازد، بلکه آنها را سفید و لثه را محکم می کند. پروفسور واسکور گسترف عقیده دارد چنانچه شکر مدتی در دهان بماند، توسط باکتری تجزیه شده و موجب ایجاد اسید لاکتیک در دهان می شود که برای دندان مضر است، ولی عسل طبیعی برخلاف شکر چون دارای آنتی بیوتیک طبیعی می باشد هیچ گونه اسیدی در دهان تولید نکرده و دندان ها را ضد عفونی می نماید.

توجه: تجویز عسل جهت بیماری ها تنها باید توسط پزشک متخصص صورت گیرد.

فواید فیزیولوژیکی عسل طبیعی

این تأثیرات را می توان به دو دستۀ  الف) مدارک صرفاً تجربی،  ب) شواهد و مدارک علمی و تأیید شده، تقسیم کرد :

الف) مدارک تجربی

فواید تغذیه ای عسل طبیعی

 عسل طبیعی به جهت سهولت جذب بهتر و مقاومت در برابر کوفتگی، مخصوصاً در مورد فعالیت های فیزیکی، مقاومت قوی را ایجاد می کند؛ همچنین کارایی بیشتر فکری را سبب می گردد. بنابر این هم افراد سالم هم افراد بیمار برای درمان هر نوع ضعف مخصوصاً در موارد هضم یا جذب غذا در بدن به آن نیاز دارند. به علاوه باعث افزایش رشد نوزادان، تثبیت مقدار کلسیم استخوان، کمک به درمان کم خونی و بی اشتهایی می شود.

فواید عسل طبیعی برای دستگاه گوارش

 عسل طبیعی هضم و جذب غذا را بهبود می بخشد و برای مشکلات روده ای مزمن و عفونی مثل یبوست، زخم اثتی عشر یا دوازدهه و ناراحتی های کبد، مفید است.

فواید عسل طبیعی برای سیستم تنفسی

در شرایط آب و هوایی معتدل و سخت، عسل طبیعی درمان شناخته شدۀ خوبی برای سرماخوردگی و ناراحتی ها و عفونتهای دهان و گلو و برونشیت می باشد. به نظر میرسد این اثر به غیر از خاصیت ضد باکتری بودن، مربوط به اثر آرام کنندگی و تسکین دهندگی فروکتوز موجود در آن باشد.

فواید عسل طبیعی در درمان پوست و زخم

عسل به علت خاصیت مرطوب کنندگی و تقویتی در ساخت کرمهاو مواد آرایشی کاربرد دارد. همچنین از آن در ساخت مواد دارویی یا قرار دادن مستقیم آن بر روی زخم، برای درمان درد ها و زخم های بالینی، زخم معده، زخم واریس و سوختگی یاد کرده اند. عسل طبیعی به مقاومت بدن در برابر عفونت و ترمیم بافت کمک می کند و موجب تسریع سرعت ترمیم زخم می گردد. اگر پس از سوختگی به موضع مالیده شود، سطح تاول را محدود ساخته و به ترمیم پوست سرعت می بخشد. در نوشته ها، شواهد تاریخی بسیاری از درمان انسان با عسل و یا کاربرد دامپزشکی (درد و زخم های باز و زخمهای پستان گاو) آن گزارش شده است. استفاده از نوعی کرم که روزی سه بار از آن استفاده می شود و از مقادیر مساوی عسل، آرد گندم سیاه و روغن زیتون تشکیل شده باشد، در درمان دردها و زخم های باز مثل زخم قانقاریا در اسبها بسیار موفق بوده است.

فواید عسل طبیعی برای ناراحتی های چشم

براساس نظریات سنتی از اروپا، آسیا و آمریکای مرکزی عسل طبیعی، آب مروارید چشم را مداوا می کند یا کاهش می دهد و در صورتی که مستقیماً در چشم ریخته شود، آماس ملتحمه و ناراحتی های مختلف قرنیه چشم را درمان می کند. این گفته بیشتر در مورد عسل های ملیپونید و ترگونید از آمریکای مرکزی و جنوبی و هند صدق می کند.

منبع

 



:: موضوعات مرتبط: تجاری، مطالب و مباحث دینی و مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: عسل و فواید آن,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : چهار شنبه 30 اسفند 1391
زمان : 8:58
نیکی به پدر و مادر،ولادت صدیقه کبری علیها سلام،احکام نیت در نماز


نیکی به پدر و مادر و شکرگذاری خدای تعالی

 وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ ﴿15 سوره احقاف)

و انسان را [نسبت] به پدر و مادرش به احسان سفارش كرديم مادرش با تحمل رنج به او باردار شد و با تحمل رنج او را به دنيا آورد و باربرداشتن و از شيرگرفتن او سى ماه است تا آنگاه كه به رشد كامل خود برسد و به چهل سال برسد مى‏گويد پروردگارا بر دلم بيفكن تا نعمتى را كه به من و به پدر و مادرم ارزانى داشته‏اى سپاس گويم و كار شايسته‏اى انجام دهم كه آن را خوش دارى و فرزندانم را برايم شايسته گردان در حقيقت من به درگاه تو توبه آوردم و من از فرمان‏پذيرانم
----------------------------
چگونگی ولادت زهرای اطهر ،صدیقه کبری ،شفیعه ی روز جزا فاطمه مرضیه راضیه سلام الله و جمیع خلقه علیها
روزى مفضّل بن عمر به محضر امام جعفر صادق عليه السلام شرفياب شد و از آن حضرت پيرامون چگونگى ولادت حضرت فاطمه زهراء سلام اللّه عليها سؤ ال كرد؟
امام صادق عليه السلام فرمود: هنگامى كه حضرت خديجه با پيغمبر خدا صلّلى اللّه عليه و آله ازدواج كرد، زنان مكّه با او به مخالفت برخاستند و خديجه از اين امر بسيار نگران و اضطراب داشت ، تا آن كه بعد از مدّتى ، نطفه حضرت زهراء سلام اللّه عليها منعقد گرديد.
و پس از گذشت اندك زمانى ، جنين مونس مادر خود شد و از درون شكم با وى سخن مى گفت و خديجه اين راز را پنهان مى داشت تا آن كه روزى حضرت رسول صلّلى اللّه عليه و آله وارد منزل گرديد و متوجّه شد كه خديجه با كسى سخن مى گويد، فرمود: با چه كسى سخن مى گفتى ؟
خديجه پاسخ داد: با جنين و بچّه اى كه در شكم دارم ، سخن مى گفتم ؛ چه اين كه او انيس و مونس من مى باشد.
حضرت رسول فرمود: اى خديجه ! جبرئيل عليه السلام به من خبر داد كه اين نوزاد، دختر است و خداوند متعال از نسل او امامان و پيشوايان دين را برگزيده است ، تا در روى زمين خليفه و براى جهانيان حجّت باشند.
پس زمان به سرعت گذشت و لحظات حسّاس ورود نور از جهان ظلمانى رحم فرا رسيد،
آن گاه خديجه براى زنان قريش پيام فرستاد تا او را در مورد زايمانش كمك نمايند؛ ليكن آنان با طرح سخنانى تلخ و شماتت آميز، از انجام كار اجتناب كردند.
و خديجه سخت دل تنگ شد و در غم و اندوه فرو رفته بود، كه ناگاه چهار زن گندمگون و رشيد وارد منزل وى شدند وگفتند:
اى خديجه ! ما از جانب پروردگار، به يارى تو آمده ايم ، من ساره همسر ابراهيم و مادر اسماعيل هستم و اين آسيه دختر مزاحم هم نشين تو در بهشت خواهد بود، و آن ديگرى مريم دختر عمران و مادر عيسى است و آن يكى هم ، كلثوم خواهر موسى مى باشد.
و سپس آن چهار زن بهشتى در اطراف بستر خديجه نشستند و او را كمك و يارى نمودند تا اين كه ناگهان نور وجود حضرت فاطمه سلام اللّه عليها در حالى كه پاك و پاكيزه بود ديده به جهان گشود؛ و از تشعشع نور جمالش ، تمام خانه هاى مكّه را روشنائى بخشيد.
پس از آن ، ده فرشته با در دست داشتن ظرف هاى بهشتى و آب كوثر وارد شدند و نوزاد عزيز را غسل دادند و او را با دو پارچه سفيد و خوشبو پوشاندند.
در همين لحظه ، نوزاد لب به سخن گشود و شهادت به يگانگى خداوند و رسالت پدرش ، حضرت محمّد و امامت شوهرش ، حضرت علىّ و يازده فرزندش صلوات اللّه عليهم داد؛ و نام مبارك فرد فرد آن بزرگوان را بر زبان جارى نمود.
و سپس بر يكايك حاضران سلام كرد، پس از آن همچنين ميهمانان تبريك و شاد باش گفتند، و آن گاه از منزل خارج شدند.(1)
1- الخرايج و الجرايح : ج 2، ص 525، ح 1، و الثّاقب فى المناقب ، ص 285، ح 244، و بحارالا نوار، ج 43، ص 2 3، و دلائل الامامة : ص 76، ح 17.
-------------------------------
نیت در نماز
نيت مـسـالـه 952 - انسان بايد نماز را به نيت قربت ,يعنى براى انجام دادن فرمان خداوند عالم بجا آورد, و لازم نيست نيت را از قلب خود بگذراند يامثلا به زبان بگويد: چهار ركعت نماز ظهر مى خوانم قربة الى اللّه .
 
مـسـالـه 953 - اگر در نماز ظهر يا در نماز عصر نيت كند كه چهار ركعت نماز مى خوانم و معين نكند, ظهر است يا عصر, نماز او باطل است , و نيزكسى كه مثلا قضاى نماز ظهر بر او واجب است , اگـر در وقـت نـماز ظهر بخواهد آن نماز قضا يا نماز ظهر را بخواند, بايد نمازى را كه مى خواند, درنيت معين كند.
 
مـسـالـه 954 - انسان بايد از اول تا آخر نماز به نيت خود باقى باشد, پس اگر در بين نماز به طورى كه غافل شود كه اگر بپرسند چه مى كنى ؟نداند چه بگويد, نمازش باطل است .
 
مـسـالـه 955 - انسان بايد فقط براى انجام امر خداوند عالم نماز بخواند, پس كسى كه ريا كند يعنى براى نشان دادن به مردم نماز بخواند نمازش باطل است , خواه فقط براى مردم باشد, يا خدا و مردم هر دو را در نظر بگيرد.
 
مـسـالـه 956 - اگر قسمتى از نماز را هم براى غير خدا بجا آورد, نمازش باطل است , بلكه اگر نماز را بـراى خـدا بـجا آورد ولى براى نشان دادن به مردم در جاى مخصوصى مثل مسجد, يا در وقت مـخصوصى مثل اول وقت , يا به طرز مخصوصى , مثلا با جماعت نماز بخواند نمازش باطل است .
منبع آنلاین:


:: موضوعات مرتبط: مطالب و مباحث دینی و مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: نیکی به پدر و مادر, قرآن و والدین و فرزند, تولد فاطمه زهرا سلام الله علیها, احکام نیت در نماز,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : سه شنبه 29 اسفند 1391
زمان : 13:13
اینشتین و اسلام


اینشتین 

آلبرت اَینشتـَین(فوت 1955 م) در رساله ی پایانی عمر خود با عنوان: “دی اِرکلِرونگ” Die Erklärung – von : Albert Einstein – 1954 یعنی:”بیانیّه” – که در سال 1954 م آن را در امریکا و به آلمانی نوشته است – اسلام را بر تمامی ادیان جهان ترجیح میدهد و آن را کاملترین و معقولترین دین می داند.

این رساله در حقیقت همان نامه نگاری محرمانۀ اینشتین با آیت الله العظمی بروجردی(فوت1340ش =1961م) است که توسط مترجمین برگزیدۀ شاه ایران، محرمانه صورت پذیرفته است.

اینشتین در این رساله “نظریّۀ نِسبیّت” خود را با آیاتی از قرآن کریم و احادیثی از (نهج البلاغه) وبیش از همه (بحارالانوار) علامۀ مجلسی (که از عربی به انگلیسی توسط حمید رضا پهلوی(فوت1371ش) و دیگران، ترجمه و تحت نظر آیت الله بروجردی شرح می شده) تطبیق داده و نوشته است که هیچ جا در هیچ مذهبی چنین احادیث پر مغزی یافت نمیشود و تنها این مذهب شیعه است که احادیث پیشوایان آن نظریۀ پیچیدۀ “نِسبیّت” را ارائه داده، ولی اکثر دانشمندان نفهمیده اند.

از آنجمله حدیثی است که علامۀ مجلسی در مورد معراج جسمانی رسول اکرم(ص) نقل میکند که: هنگام برخاستن از زمین، دامن یا پای مبارک پیامبر به ظرف آبی میخورد و آن ظرف واژگون میشود؛ اما پس از اینکه پیامبر اکرم(ص) از معراج جسمانی باز میگردند مشاهده میکنند که پس از گذشت این همه زمان، هنوز آب آن ظرف در حال ریختن روی زمین است … اینشتین این حدیث را از گرانبهاترین بیانات علمی پیشوایان شیعه در زمینۀ “نِسبیّت زمان” دانسته و شرح فیزیکی مفصّلی بر آن مینویسد…

همچنین اینشتین در این رساله “معاد جسمانی” را از راه فیزیکی اثبات میکند (علاوه بر اثبات آن از راه قانون سوم نیوتون= برابری و همسانی عمل وعکس العمل). او فرمول ریاضی معاد جسمانی را عکس فرمول معروف “نِسبیّت مادّه و انرژی” (E = M . C 2) میداند: (M = E : C 2)؛ یعنی اگر حتی بدن ما تبدیل به انرژی شده باشد دوباره عیناً به مادّه تبدیل شده و زنده خواهد شد.

او همچنین در همین رساله عقیدۀ “وحدت وجود” را از خرافات های شایع شده توسط ملا صدرا تلقـّی کرده و آن را هم از دیدگاه “فیزیک کلاسیک” و هم از جهت “فیزیک نِسبیّتی” به شدّت مردود دانسته و مورد حمله قرار می دهد… و بطور خلاصه، او میگوید: هر موجودی دارای حیطه و مرز فیزیکی خاص خود است(حَیّز وجودی)، که امکان ندارد با موجود یا وجود دیگری اتـّحاد یا وحدت داشته یا بیابد …

در رابطه با “عقل” نیز – با کمال شگفتی – اینشتین نظریه ی اَخباریّون شیعه را (که عقل را نِسبی میدانند و در حریم شرع و دین آن را بکار نمیبرند) صحیح دانسته و میگوید: حق با اخباری های شیعه بوده و هنوز زود است که مردم این را بفهمند … در ادامه نیز فرمول ریاضی خاصی برای “عقل نظری بشر” ارائه داده و “نِسبیّت” آن را اثبات میکند …

اینشتین در این کتاب همواره از آیت الله بروجردی با احترام و به لفظ “بروجردی بزرگ” یاد کرده و از شادروان پروفسور حسابی نیز بارها با لفظ “حسابی عزیز”…

 

*بهای خرید این رساله، با تخفیف قابل توجّهی، 3/000/000 دلار تمام شده؛ که توسط پروفسور ابراهیم مهدوی( مقیم لندن) و با کمک برخی از اعضاء شرکت اتومبیل سازی ” بنز” و … از یک عتیقه فروش یهودی خریداری شده است. دستخطّ اینشتین در تمامی صفحات این کتابچه توسط خطشناسی رایانه ای چک شده و تأیید گشته که او این رساله را به دست خود و در اواخر عمر نوشته است …

هم اکنون این کتاب ارزشمند در حال ترجمه از آلمانی به فارسی – توسط دکتر عیسی مهدوی (برادر دکتر ابراهیم مهدوی)- و توأم با تحقیق و ارائۀ منابع مذکور در متن (توسط اینجانب: اسکندر جهانگیری) میباشد و بسیاری از متن آن ترجمه و تحقیق فنی شده است… اصل نسخۀ این رساله اکنون جهت مسائل امنیّتی به صندوق امانات سرّی لندن – بخش امانات پروفسور ابراهیم مهدوی- سپرده شده و با شمارۀ رمز B-12-D.E/17-V.A.E نگهداری میشود…

* چاپ این رساله و توزیع و نشر آن در اروپا و کشورهای مربوطه – به زبان اصلی(آلمانی) و نیز ترجمۀ آن به دیگر زبانهای اروپایی - به بهانۀ "پرهیز از ایجاد یک "رِلیجـِس رِوِلوشِن" Religious Revolution (= تحوّل و جنجال مذهبی) در دنیا !! "، به دستور "شورای فرهنگی اروپا" اکیداً ممنوع اعلام شده است. این معنای "آزادی بیان" در کشورهای غربی است؟!!

منبع : سایت اینشتین و اسلام (ترجمۀ دی اِرکلِرونگ Die Erklärung = بیانیّه) ترجمۀ رسالۀ پایانی عمر اینشتین"دی اِرکلِرونگ"Die Erklärung که در آن اسلام را ترجیح داده است

 

 

 



:: برچسب‌ها: انیشتین و اسلام, بیانیه انیشتین درباره اسلام, آزادی بیان در غرب و اروپا,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : دو شنبه 28 اسفند 1391
زمان : 9:6
علّت كنار زدن، أميرالمؤمنين عليه السلام را،جهل به مقام والاي او بود.


 

چه‌ خوب‌ أبوالحسن‌ مُرادي‌ رحمة‌ الله‌ عليه‌ در اين‌ باب‌ سروده‌ است‌:

يَا سَائلي‌ عَنْ عَلِيٍّ وَالاولَي‌ عَمِلُوا                              بِهِ مِنَ السُّوءِ مَا قَالُوا وَ مَا فَعَلُوا

لَمْ يَعْرِفُوهُ فَعَادَوْهُ لِجَهْلِهِمُ                                     وَالنَّاسُ كُلُّهُمُ أعْدَاءُ مَا جَهِلُوا [414]

«اي‌ كسيكه‌ از من‌ دربارۀ عليّ پرسش‌ مي‌كني‌؛ بدان‌ كه‌ آن‌ كساني‌ كه‌ با او بدي‌ كردند؛ خودشان‌ نه‌ چيزي‌ گفتند كه‌ قابل‌ شنيدن‌ باشد، و نه‌ چيزي‌ انجام‌ دادند كه‌ قابل‌ ارائه‌ و توصيف‌ باشد.

عليّ را نشناختند، و به‌ همين‌ جهت‌ با او از سر بُغض‌ و دشمني‌ برخاستند، زيرا كه‌ به‌ مقام‌ و منزلت‌ او جاهل‌ بودند، و مردم‌ همگي‌ دشمن‌ آنچيزي‌ مي‌باشند كه‌ بدان‌ جاهلند. (علّت‌ عقب‌ زدن‌ عليّ كوتاهي‌ فكرشان‌ و جهلشان‌ بود به‌ سرمايه‌هاي‌ او).»

منبع:امام شناسی ج 11 علامه طهرانی ره



:: برچسب‌ها: الناس اعداء ما جهلوا,
نویسنده : علی ربّانی
تاریخ : یک شنبه 27 اسفند 1391
زمان : 15:15


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.